Nordstjernans 
A-kull är född


Vi tror mycket på kombinationen då det är friska och sunda föräldradjur med harmoniska och rastypiska temperament. Som grädde på moset är dessutom Diezel internationell champion. Stamtavlorna finns länkade lite längre ner. Diezel är lila bicolour och Charety  är lila sköldpadd.
Charety är blodgrupp Ab och Diezel är blodgrupp B. Båda är scannade 2021 för HCM u a. Charety scannad och gentestad för PKD negativ. FIV/FELV december 2021 negativ.
Diezel stamtavla. Charety stamtavla.
Av fyra kattungar är två honor solid lila, en hane solid creme och en hona lila sköldpadd bicolour.

Att bli med katt från oss…

För oss är det ett livslångt engagemang att vara uppfödare. 
När du köper en kattunge från Nordstjernans får du förutom uppfödare som är intresserade och engagerade, stamtavla i SNRF/WCF, veterinärbesiktning som är högst 7 dagar gammal, två vaccinationer, chipmärkning, en kattunge som är avmaskad flera gånger. Leverans tidigast vid 12 veckors ålder.
Under kattungarnas uppväxt lägger vi mycket tid på att de ska bli socialiserade. Vi engagerar oss i dem en och en, vänjer dem vid att bli burna, borstade, kloklippta och när de blir lite äldre får de bada och bli fönade försiktigt. De får röra sig fritt i huset och bli hundvana.
När du hämtar din katt är den dolda fel försäkrad tills tre års ålder. 
Våra katter är uppfödda på premiumfoder från Orijen och Mush och det vill vi gärna att de ska fortsätta äta åtminstone sitt första år. Orijen kattungepaket, en filt med mammans doft och foton på din kattunge från uppväxttiden medföljer när du hämtar din katt,

Om du är intresserad av att köpa katt från oss, skriv ett mail där du berättar lite om dig själv så återkopplar vi inom det snaraste. Vi säljer endast sällskapskatter, enbart innekatter men gärna med tillgång till utevistelse i nätad gård eller balkong.
Vi förbehåller oss rätten att välja köpare till våra katter. Vill du tinga en kattunge är detta möjligt efter överenskommelse till ett pris av 2000 kronor som dras av från den totala köpesumman. Tingningsavgiften betalas inte tillbaka i den händelse att köparen ångrar sig.